Veckostädning i Mariestad

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Mariestad. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Mariestad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Mariestad och vill anlita någon som städar ditt hem i Mariestad så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Mariestad. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Mariestad genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Mariestad nedan.
Annons:

Veckostädning i Mariestad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Mariestad.

Jacobssons Städ AB
Bergtunav. 8
542 41 Mariestad


Skaraborgs Städ AB
Förrådsg. 35 C
542 35 MARIESTAD

Annons:

Anlita städfirma i Mariestad

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Mariestad. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Mariestad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Mariestad

I Mariestad finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mariestad ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Mariestad

I Mariestad hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Mariestad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: