Veckostädning i Lysekil

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lysekil. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lysekil samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lysekil och vill anlita någon som städar ditt hem i Lysekil så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lysekil. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lysekil genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lysekil nedan.
Annons:

Veckostädning i Lysekil

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lysekil.

Rena Rum i Lysekil
Stale 172
453 91 LYSEKIL


Ll Teknisk Sanering AB
Ö. Kronbergsg. 2
453 33 LYSEKIL


Lysekil Städ
Landsvägsg. 14 C
453 35 LYSEKIL

Annons:

Anlita städfirma i Lysekil

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lysekil. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lysekil så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lysekil

I Lysekil finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lysekil ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lysekil

I Lysekil hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lysekil så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: