Veckostädning i Lindome

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lindome. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lindome samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lindome och vill anlita någon som städar ditt hem i Lindome så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lindome. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lindome genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lindome nedan.
Annons:

Veckostädning i Lindome

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lindome.

Experten Städ Och Golvvård I Göteborg AB
Berghamrav. 7
437 32 LINDOME


Lema Städservice HB
Tåbrov. 11
437 33 Lindome

Annons:

Anlita städfirma i Lindome

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lindome. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lindome så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lindome

I Lindome finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lindome ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lindome

I Lindome hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lindome så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: