Veckostädning i Lerum

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lerum. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lerum samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lerum och vill anlita någon som städar ditt hem i Lerum så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lerum. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lerum genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lerum nedan.
Annons:

Veckostädning i Lerum

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lerum.

Lovella Städ AB
Hammarströms Täppa 10
443 39 Lerum


Iss Facility Services AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM


Lerum Allstäd AB
Beckmans v. 57
443 51 Lerum

Annons:

Anlita städfirma i Lerum

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lerum. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lerum så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lerum

I Lerum finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lerum ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lerum

I Lerum hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lerum så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: