Veckostädning i Kungälv

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kungälv. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kungälv samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungälv och vill anlita någon som städar ditt hem i Kungälv så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kungälv. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kungälv genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kungälv nedan.
Annons:

Veckostädning i Kungälv

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kungälv.

YSG Städcenter AB
Rollsbov. 58
442 40 Kungälv


Lokal Städservice i Göteborg AB
Bultg. 40 B
442 40 Kungälv


Bengtssons Städservice HB
Helgonag. 46
442 41 KUNGÄLV

Annons:

Anlita städfirma i Kungälv

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kungälv. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kungälv så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungälv ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kungälv

I Kungälv hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kungälv så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: