Veckostädning i Kinna

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kinna. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kinna samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kinna och vill anlita någon som städar ditt hem i Kinna så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kinna. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kinna genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kinna nedan.
Annons:

Veckostädning i Kinna

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kinna.

Ekbergs Fönsterputs & Städ AB
Slättängsg. 4
511 57 Kinna


Vitis Städ och trädgård
Lyddev. 18
511 58 KINNA

Annons:

Anlita städfirma i Kinna

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kinna. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kinna så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kinna

I Kinna finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kinna ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kinna

I Kinna hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kinna så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: