Veckostädning i Kareby

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kareby. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kareby samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kareby och vill anlita någon som städar ditt hem i Kareby så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kareby. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kareby genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kareby nedan.
Annons:

Veckostädning i Kareby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kareby.

I-Städ HB
Prästv. 350
442 93 Kareby

Annons:

Anlita städfirma i Kareby

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kareby. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kareby så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kareby

I Kareby finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kareby ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kareby

I Kareby hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kareby så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: