Veckostädning i Kållered

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kållered. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kållered samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kållered och vill anlita någon som städar ditt hem i Kållered så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kållered. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kållered genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kållered nedan.
Annons:

Veckostädning i Kållered

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kållered.

Metodstäd
Stomv. 34
428 30 Kållered


Sendebad Städservice AB
Stomv. 22 A
428 30 Kållered


Mölndals Hemservice
G. Riksv. 47 A
428 32 Kållered

Annons:

Anlita städfirma i Kållered

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kållered. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kållered så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kållered

I Kållered finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kållered ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kållered

I Kållered hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kållered så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.