Veckostädning i Kållekärr

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kållekärr. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kållekärr samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kållekärr och vill anlita någon som städar ditt hem i Kållekärr så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kållekärr. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kållekärr genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kållekärr nedan.
Annons:

Veckostädning i Kållekärr

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kållekärr.

Råzia Städ HB
Hällkistev. 17
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:

Anlita städfirma i Kållekärr

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kållekärr. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kållekärr så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kållekärr ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kållekärr

I Kållekärr hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kållekärr så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: