Veckostädning i Hovås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hovås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hovås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hovås och vill anlita någon som städar ditt hem i Hovås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hovås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hovås genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hovås nedan.
Annons:

Veckostädning i Hovås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hovås.

Ninas Allservice KB
Askims Skyttev. 18
436 51 HOVÅS

Annons:

Anlita städfirma i Hovås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hovås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hovås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hovås

I Hovås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hovås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hovås

I Hovås hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hovås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: