Veckostädning i Hönö

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hönö. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hönö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hönö och vill anlita någon som städar ditt hem i Hönö så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hönö. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hönö genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hönö nedan.
Annons:

Veckostädning i Hönö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hönö.

Morana Städ AB
Solhemsv. 15 B
475 42 Hönö


Ilak Städ AB
Oxelv. 2
475 41 HÖNÖ

Annons:

Anlita städfirma i Hönö

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hönö. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hönö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hönö

I Hönö finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hönö ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hönö

I Hönö hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hönö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: