Veckostädning i Borås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Borås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Borås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Borås och vill anlita någon som städar ditt hem i Borås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Borås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Borås genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Borås nedan.
Annons:

Veckostädning i Borås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Borås.

Dammvippan
Druveforsv. 27
504 33 BORÅS


Victoria´s Städservice KB
Karlsbergsg. 3
504 60 BORÅS


Skaraborgs Städ AB
Döbelnsg. 21
506 36 Borås


Dalsjöfors Fönsterputs & Städservice
Ribbingsg. 36
504 66 BORÅS


Städexperten Borås AB
Nyg. 6
503 36 BORÅS

Annons:

Anlita städfirma i Borås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Borås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Borås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Borås

I Borås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Borås

I Borås hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Borås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: