Veckostädning i Askim

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Askim. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Askim samlade här. Om du bor i eller i närheten av Askim och vill anlita någon som städar ditt hem i Askim så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Askim. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Askim genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Askim nedan.
Annons:

Veckostädning i Askim

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Askim.

Vital Städ AB
Datav. 14 B
436 32 ASKIM

Annons:

Anlita städfirma i Askim

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Askim. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Askim så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Askim

I Askim finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du lära dig mer om Askim ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Askim

I Askim hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Askim så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: