Veckostädning i Angered

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Angered. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Angered samlade här. Om du bor i eller i närheten av Angered och vill anlita någon som städar ditt hem i Angered så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Angered. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Angered genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Angered nedan.
Annons:

Veckostädning i Angered

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Angered.

Städservice Flor
Fjäderharvsg. 115
424 66 Angered


Städlandet AB
Villavallen 12
424 32 ANGERED


Lärje Städ
Nolängsv. 22
424 55 Angered


424 Städ HB
Senapsg. 1
424 43 ANGERED


Andis Städ AB
Lindgården 33
424 39 Angered


Dorothea Städservice AB
Almgården 1
424 39 Angered


Perfekt Städ Göteborg
Fjällsippan 6
424 48 Angered

Annons:

Anlita städfirma i Angered

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Angered. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Angered så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Angered

I Angered finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du lära dig mer om Angered ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Angered

I Angered hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Angered så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västra Götaland.
Annons: