Veckostädning i Västerås

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Västerås. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Västerås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Västerås och vill anlita någon som städar ditt hem i Västerås så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Västerås. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Västerås genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Västerås nedan.
Annons:

Veckostädning i Västerås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Västerås.

Lings Städservice AB
Fallhammarg. 3 B
721 33 Västerås


HomeMaid AB
Klockartorpsg. 14
723 44 Västerås


Oxbackens Städservice
Täppg. 7
724 62 VÄSTERÅS


Städhem I Sverige AB
Ånghammarg. 16
721 33 Västerås


Lamphais Hemstäd
Gransångarg. 7
724 71 VÄSTERÅS

Annons:

Anlita städfirma i Västerås

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Västerås. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Västerås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Västerås

I Västerås finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du lära dig mer om Västerås ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Västerås

I Västerås hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Västerås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västmanland.
Annons: