Veckostädning i Sala

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Sala. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Sala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sala och vill anlita någon som städar ditt hem i Sala så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Sala. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Sala genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Sala nedan.
Annons:

Veckostädning i Sala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Sala.

Heby Städ & Flytt AB
Bergslagsg. 1 E
733 31 Sala


P. Landin Fönsterputs & Städ AB
Tegelg. 12
733 38 SALA


Tompas Städ & Allservice
Hyttv. 13
733 38 SALA


Mva Städ & Försäljning AB
Sjövastkärret 112
733 91 Sala

Annons:

Anlita städfirma i Sala

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Sala. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Sala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Sala

I Sala finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sala ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Sala

I Sala hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Sala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västmanland.
Annons: