Veckostädning i Kungsör

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kungsör. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kungsör samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungsör och vill anlita någon som städar ditt hem i Kungsör så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kungsör. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kungsör genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kungsör nedan.
Annons:

Veckostädning i Kungsör

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kungsör.

Stilrent Städar&Inreder
Siktv. 2
736 32 Kungsör


Städakuten i Örebro
Stenby 123
736 92 Kungsör


G&T Cleaning AB
Kungsg. 33
736 32 Kungsör

Annons:

Anlita städfirma i Kungsör

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kungsör. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kungsör så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsör ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kungsör

I Kungsör hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kungsör så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västmanland.
Annons: