Veckostädning i Hallstahammar

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Hallstahammar. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Hallstahammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Hallstahammar och vill anlita någon som städar ditt hem i Hallstahammar så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Hallstahammar. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Hallstahammar genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Hallstahammar nedan.
Annons:

Veckostädning i Hallstahammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Hallstahammar.

Hallsta Städ AB
Tallbo 9
734 91 HALLSTAHAMMAR


Hallsta Städ AB
Tunalundsv. 3 K
734 32 Hallstahammar


Bergets Allservice
Mog. 80
734 36 Hallstahammar

Annons:

Anlita städfirma i Hallstahammar

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Hallstahammar. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Hallstahammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallstahammar ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Hallstahammar

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Hallstahammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västmanland.
Annons: