Veckostädning i Fagersta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Fagersta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Fagersta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Fagersta och vill anlita någon som städar ditt hem i Fagersta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Fagersta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Fagersta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Fagersta nedan.
Annons:

Veckostädning i Fagersta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Fagersta.

Städ Effekt HB
Jättstensv. 9
737 92 FAGERSTA


J.W. Städ Service
Ringv. 18
737 41 FAGERSTA

Annons:

Anlita städfirma i Fagersta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Fagersta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Fagersta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fagersta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Fagersta

I Fagersta hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Fagersta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västmanland.
Annons: