Veckostädning i Överhörnäs

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Överhörnäs. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Överhörnäs samlade här. Om du bor i eller i närheten av Överhörnäs och vill anlita någon som städar ditt hem i Överhörnäs så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Överhörnäs. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Överhörnäs genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Överhörnäs nedan.
Annons:

Veckostädning i Överhörnäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Överhörnäs.

Seijsings Allservice
Kasta 232
894 93 överhörnäs


Yclean
Hörnäsv. 56
894 40 överhörnäs


Rent i Norrland AB
Gnejsv. 2
894 40 överhörnäs

Annons:

Anlita städfirma i Överhörnäs

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Överhörnäs. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Överhörnäs så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Överhörnäs

I Överhörnäs finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Överhörnäs.

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du lära dig mer om Överhörnäs ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Överhörnäs

I Överhörnäs hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Överhörnäs så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: