Veckostädning i Långsele

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Långsele. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Långsele samlade här. Om du bor i eller i närheten av Långsele och vill anlita någon som städar ditt hem i Långsele så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Långsele. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Långsele genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Långsele nedan.
Annons:

Veckostädning i Långsele

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Långsele.

4Umeå städ service AB
Hamre- 201
882 50 LÅNGSELE


Katarina Olsson Städ, AB
Örbäck 125
882 91 Långsele

Annons:

Anlita städfirma i Långsele

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Långsele. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Långsele så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Långsele

I Långsele finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Långsele.

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Här kan du lära dig mer om Långsele ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Långsele

I Långsele hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Långsele så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: