Veckostädning i Kovland

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kovland. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kovland samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kovland och vill anlita någon som städar ditt hem i Kovland så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kovland. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kovland genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kovland nedan.
Annons:

Veckostädning i Kovland

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kovland.

Jeanettes Städ
Sulå 138
860 25 Kovland

Annons:

Anlita städfirma i Kovland

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kovland. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kovland så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kovland

I Kovland finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kovland.

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kovland ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kovland

I Kovland hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kovland så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: