Veckostädning i Husum

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Husum. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Husum samlade här. Om du bor i eller i närheten av Husum och vill anlita någon som städar ditt hem i Husum så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Husum. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Husum genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Husum nedan.
Annons:

Veckostädning i Husum

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Husum.

Juntas Alltjänst
Dombäcksmark 155
896 91 HUSUM

Annons:

Anlita städfirma i Husum

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Husum. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Husum så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Husum

I Husum finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du lära dig mer om Husum ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Husum

I Husum hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Husum så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: