Veckostädning i Härnösand

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Härnösand. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Härnösand samlade här. Om du bor i eller i närheten av Härnösand och vill anlita någon som städar ditt hem i Härnösand så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Härnösand. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Härnösand genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Härnösand nedan.
Annons:

Veckostädning i Härnösand

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Härnösand.

Hallners Städ & Golvvård
Lövuddsv. 35
871 40 Härnösand


Stv Fönsterputs & Städ I Härnösand AB
Säbråv. 11
871 42 Härnösand

Annons:

Anlita städfirma i Härnösand

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Härnösand. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Härnösand så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Härnösand

I Härnösand finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan du lära dig mer om Härnösand ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Härnösand

I Härnösand hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Härnösand så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: