Veckostädning i Bjästa

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bjästa. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bjästa samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjästa och vill anlita någon som städar ditt hem i Bjästa så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bjästa. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bjästa genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bjästa nedan.
Annons:

Veckostädning i Bjästa

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bjästa.

Högakustens Fönsterputs Och Städ
Kuba 116
893 92 Bjästa


Perssons Alltjänst I Kornsjö AB
Sunnansjö 206
893 91 BJÄSTA

Annons:

Anlita städfirma i Bjästa

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bjästa. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bjästa så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bjästa

I Bjästa finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bjästa.

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjästa ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bjästa

I Bjästa hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bjästa så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: