Veckostädning i Ånge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Ånge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Ånge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Ånge och vill anlita någon som städar ditt hem i Ånge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Ånge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Ånge genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Ånge nedan.
Annons:

Veckostädning i Ånge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Ånge.

Städproffs, Ånge
Färjev. 7
841 34 ånge


Ånge Städservice AB
Solgårdsg. 14
841 32 ånge

Annons:

Anlita städfirma i Ånge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Ånge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Ånge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Ånge

I Ånge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ånge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Ånge

I Ånge hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Ånge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västernorrland.
Annons: