Veckostädning i Vännäs

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Vännäs. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Vännäs samlade här. Om du bor i eller i närheten av Vännäs och vill anlita någon som städar ditt hem i Vännäs så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Vännäs. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Vännäs genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Vännäs nedan.
Annons:

Veckostädning i Vännäs

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Vännäs.

Iss Facility Services AB
Ö. Järnvägsg. 9 C
911 31 Vännäs

Annons:

Anlita städfirma i Vännäs

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Vännäs. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Vännäs så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Vännäs

I Vännäs finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vännäs ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Vännäs

I Vännäs hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Vännäs så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: