Veckostädning i Umeå

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Umeå. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Umeå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Umeå och vill anlita någon som städar ditt hem i Umeå så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Umeå. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Umeå genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Umeå nedan.
Annons:

Veckostädning i Umeå

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Umeå.

RenTrivsel AB - Grön städservice
Vitterv. 128 A
907 51 UMEÅ


UmeFresh Städservice
Moritzv. 1
903 42 UMEÅ


Äntligen Rent I Umeå AB
V. Strandg. 9
903 26 UMEÅ


St Städexpert AB
Symfonivägen 12
903 64 UMEÅ

Annons:

Anlita städfirma i Umeå

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Umeå. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Umeå så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Umeå

I Umeå finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du lära dig mer om Umeå ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Umeå

I Umeå hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Umeå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: