Veckostädning i Tavelsjö

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Tavelsjö. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Tavelsjö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tavelsjö och vill anlita någon som städar ditt hem i Tavelsjö så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Tavelsjö. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Tavelsjö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Tavelsjö nedan.
Annons:

Veckostädning i Tavelsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Tavelsjö.

Städ Fixarna i Umeå
Mickelträsk 110
922 67 Tavelsjö

Annons:

Anlita städfirma i Tavelsjö

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Tavelsjö. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Tavelsjö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Tavelsjö

I Tavelsjö finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Tavelsjö.

Tavelsjö by är en ort och en tätort i Umeå kommun, Västerbottens län. Orten ligger mitt emellan Umeå och Vindeln, nordväst om Umeå vid norra änden av Tavelsjön. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat två tätorter.

Yta: 21,90 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tavelsjö ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Tavelsjö

I Tavelsjö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Tavelsjö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: