Veckostädning i Skellefteå

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Skellefteå. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Skellefteå samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skellefteå och vill anlita någon som städar ditt hem i Skellefteå så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Skellefteå. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Skellefteå genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Skellefteå nedan.
Annons:

Veckostädning i Skellefteå

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Skellefteå.

Gunne-Gerds Hemservice
Hägglundsg. 7 B
931 40 Skellefteå


RENT AV Städ & Miljövård AB
Industriv. 44
931 44 Skellefteå


Fläckfritt Städservice
Kroksjön 13
931 95 Skellefteå


Städa AB
Hantverkarg. 4
931 34 SKELLEFTEÅ


Rf Hemtjänstservice AB
Gummark 83
931 95 Skellefteå


Guldrent I Skellefteå
Gummark 97
931 95 Skellefteå

Annons:

Anlita städfirma i Skellefteå

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Skellefteå. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Skellefteå så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skellefteå ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Skellefteå

I Skellefteå hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Skellefteå så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: