Veckostädning i Obbola

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Obbola. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Obbola samlade här. Om du bor i eller i närheten av Obbola och vill anlita någon som städar ditt hem i Obbola så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Obbola. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Obbola genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Obbola nedan.
Annons:

Veckostädning i Obbola

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Obbola.

4 Städare
Nils Jansv. 8
913 41 OBBOLA

Annons:

Anlita städfirma i Obbola

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Obbola. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Obbola så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Obbola

I Obbola finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du lära dig mer om Obbola ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Obbola

I Obbola hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Obbola så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: