Veckostädning i Lycksele

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Lycksele. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Lycksele samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lycksele och vill anlita någon som städar ditt hem i Lycksele så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Lycksele. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Lycksele genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Lycksele nedan.
Annons:

Veckostädning i Lycksele

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Lycksele.

Miljöstäd AB
Sågv. 19
921 45 LYCKSELE

Annons:

Anlita städfirma i Lycksele

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Lycksele. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Lycksele så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Lycksele

I Lycksele finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lycksele ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Lycksele

I Lycksele hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Lycksele så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: