Veckostädning i Kåge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Kåge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Kåge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kåge och vill anlita någon som städar ditt hem i Kåge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Kåge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Kåge genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Kåge nedan.
Annons:

Veckostädning i Kåge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Kåge.

Guldstadens Städservice AB
Björkhammar 12
934 91 KÅGE

Annons:

Anlita städfirma i Kåge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Kåge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Kåge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Kåge

I Kåge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kåge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Kåge

I Kåge hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Kåge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: