Veckostädning i Jörn

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Jörn. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Jörn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Jörn och vill anlita någon som städar ditt hem i Jörn så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Jörn. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Jörn genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Jörn nedan.
Annons:

Veckostädning i Jörn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Jörn.

Ullas Hemtjänstservice AB
Missenträsk 156
936 95 JÖRN

Annons:

Anlita städfirma i Jörn

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Jörn. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Jörn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Jörn

I Jörn finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du lära dig mer om Jörn ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Jörn

I Jörn hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Jörn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Västerbotten.
Annons: