Veckostädning i Deje

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Deje. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Deje samlade här. Om du bor i eller i närheten av Deje och vill anlita någon som städar ditt hem i Deje så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Deje. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Deje genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Deje nedan.
Annons:

Veckostädning i Deje

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Deje.

Hem & Företagsservice Värmland
Orrv. 11
669 31 DEJE


L-Gs Allservice HB
Klarälvsg. 18
669 30 Deje

Annons:

Anlita städfirma i Deje

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Deje. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Deje så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Deje

I Deje finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du lära dig mer om Deje ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Deje

I Deje hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Deje så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Värmland.
Annons: