Veckostädning i Uppsala

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Uppsala. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Uppsala samlade här. Om du bor i eller i närheten av Uppsala och vill anlita någon som städar ditt hem i Uppsala så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Uppsala. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Uppsala genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Uppsala nedan.
Annons:

Veckostädning i Uppsala

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Uppsala.

Ren Jämt i Uppsala AB
Söderforsg. 11
752 28 Uppsala


Rent & Fräscht
Bruno Liljeforsg. 73 Tvättstuga 17 , Gården
754 29 UPPSALA


Luthagens Städ & Fönsterputs AB
S:t Persg. 26 A
753 29 Uppsala


HomeMaid AB
Bergsbrunnag. 28
753 23 Uppsala


Ekologisk Städ i Uppsala
Levertinsg. 23
754 30 UPPSALA


Hemilia Hemservice AB
Hjalmar Brantingsg. 3 A
753 27 Uppsala

Annons:

Anlita städfirma i Uppsala

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Uppsala. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Uppsala så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du lära dig mer om Uppsala ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Uppsala

I Uppsala hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Uppsala så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: