Veckostädning i Skokloster

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Skokloster. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Skokloster samlade här. Om du bor i eller i närheten av Skokloster och vill anlita någon som städar ditt hem i Skokloster så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Skokloster. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Skokloster genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Skokloster nedan.
Annons:

Veckostädning i Skokloster

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Skokloster.

Skokloster Städ AB
Österkvarnsv. 8
746 96 SKOKLOSTER


Städeliten L&J, HB
Brunnv. 14
746 96 SKOKLOSTER

Annons:

Anlita städfirma i Skokloster

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Skokloster. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Skokloster så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Skokloster

I Skokloster finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Skokloster.

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Här kan du lära dig mer om Skokloster ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Skokloster

I Skokloster hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Skokloster så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: