Veckostädning i Östhammar

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Östhammar. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Östhammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Östhammar och vill anlita någon som städar ditt hem i Östhammar så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Östhammar. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Östhammar genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Östhammar nedan.
Annons:

Veckostädning i Östhammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Östhammar.

Sm-Flyttstäd
Brita Skötsners Gård 11
742 34 östhammar


Iss Facility Services AB
Lasarettsv. 1
742 34 östhammar

Annons:

Anlita städfirma i Östhammar

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Östhammar. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Östhammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Östhammar.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du lära dig mer om Östhammar ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Östhammar

I Östhammar hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Östhammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: