Veckostädning i Knivsta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Knivsta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Knivsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Knivsta och vill anlita någon som städar ditt hem i Knivsta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Knivsta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Knivsta genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Knivsta nedan.
Annons:

Veckostädning i Knivsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Knivsta.

HomeMaid AB
018 - 15 35 50Städgruppen Pa HB
Lunda 14
741 94 KNIVSTA


Martins Alltjänst
Björkbacken 15
741 95 Knivsta

Annons:

Anlita städfirma i Knivsta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Knivsta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Knivsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du lära dig mer om Knivsta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Knivsta

I Knivsta hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Knivsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du kan få hjälp med veckostädning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som har städare som kan veckostädning.