Veckostädning i Björklinge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Björklinge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Björklinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Björklinge och vill anlita någon som städar ditt hem i Björklinge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Björklinge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Björklinge genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Björklinge nedan.
Annons:

Veckostädning i Björklinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Björklinge.

Waldemars Städservice
Ramsjöv. 138
743 62 BJÖRKLINGE


Shine Clean
Askarbäck 30
743 71 BJÖRKLINGE


Johannas Rena Rum
Skuttungeby Strålsund 13
743 71 BJÖRKLINGE


Mb Städ
Näverv. 4
743 61 Björklinge

Annons:

Anlita städfirma i Björklinge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Björklinge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Björklinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Björklinge

I Björklinge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du lära dig mer om Björklinge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Björklinge

I Björklinge hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Björklinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: