Veckostädning i Bålsta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bålsta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bålsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och vill anlita någon som städar ditt hem i Bålsta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bålsta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bålsta genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bålsta nedan.
Annons:

Veckostädning i Bålsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bålsta.

Jennys Alljobb AB
Hornv. 1
746 50 Bålsta


Ornereds Städservice AB
Grimmav. 1
746 39 BÅLSTA


Rindlags Hemtjänst & Service AB
Bistav. 15
746 30 Bålsta


Denilsen Städservice
Violv. 31
746 51 BÅLSTA

Annons:

Anlita städfirma i Bålsta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bålsta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bålsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bålsta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bålsta

I Bålsta hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bålsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: