Veckostädning i Bälinge

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Bälinge. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Bälinge samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bälinge och vill anlita någon som städar ditt hem i Bälinge så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Bälinge. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Bälinge genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Bälinge nedan.
Annons:

Veckostädning i Bälinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Bälinge.

Mona Städ
Nyodlarv. 8
743 82 Bälinge

Annons:

Anlita städfirma i Bälinge

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Bälinge. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Bälinge så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Bälinge

I Bälinge finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bälinge ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Bälinge

I Bälinge hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Bälinge så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Uppsala.
Annons: