Veckostädning - Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö

Annons:
Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Prima Alkatom Rehab Städ AB kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Tyresö eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Prima Alkatom Rehab Städ AB är en av flera veckostädare i Tyresö som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö som kan hjälpa dig med veckostädning.

Prima Alkatom Rehab Städ AB
Ängsv. 35 B
135 53 TYRESÖ
08 - 501 506 87


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Tyresö

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Prima Alkatom Rehab Städ AB och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Tyresö och i Stockholm län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Tyresö och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Prima Alkatom Rehab Städ AB i Tyresö