Veckostädning - Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö

Annons:
Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö är en städfirma eller veckostädare som arbetar med att kontinuerligt städa hem eller flyttstädningar som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Lindalens Städ & Hemtjänst kan till exempel hjälpa dig få hemmet kontinuerligt dammat och städat i Tyresö eller göra mer djupgående städning när man behöver en storstädning. Lindalens Städ & Hemtjänst är en av flera veckostädare i Tyresö som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om ditt hem.
Annons:

Kontakta Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö, kan veckostädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till städfirman Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö som kan hjälpa dig med veckostädning.

Lindalens Städ & Hemtjänst
Radiov. 22
135 48 TYRESÖ
08 - 773 20 64


Vägbeskrivning och karta till städföretaget Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö

Om du behöver karta och vägbeskrivning till städföretaget Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö så hittar du det nedan:


Annons:

Pris på veckostädning i Tyresö

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Lindalens Städ & Hemtjänst och andra veckostädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra veckostädare i Tyresö och i Stockholm län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städare i Tyresö och istället få en som gör precis det du är ute efter och för ett bra pris.
Annons:


Kommenterat om Lindalens Städ & Hemtjänst i Tyresö