Veckostädning i Tyresö

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Tyresö. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Tyresö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tyresö och vill anlita någon som städar ditt hem i Tyresö så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Tyresö. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Tyresö genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Tyresö nedan.
Annons:

Veckostädning i Tyresö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Tyresö.

Lindalens Städ & Hemtjänst
Radiov. 22
135 48 TYRESÖ


Desab-Rent, AB
Illerstigen 5
135 69 Tyresö


Kati Städ AB
Klarbärsv. 9
135 42 TYRESÖ


Prima Alkatom Rehab Städ AB
Ängsv. 35 B
135 53 TYRESÖ

Annons:

Anlita städfirma i Tyresö

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Tyresö. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Tyresö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du lära dig mer om Tyresö ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Tyresö

I Tyresö hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Tyresö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: