Veckostädning i Tungelsta

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Tungelsta. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Tungelsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tungelsta och vill anlita någon som städar ditt hem i Tungelsta så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Tungelsta. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Tungelsta genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Tungelsta nedan.
Annons:

Veckostädning i Tungelsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Tungelsta.

Britt-Marie Städservice AB
Allév. 15 A
137 56 TUNGELSTA


Berglunds Städ
Kornstigen 1
137 55 Tungelsta


Sanita Städ
Kryddgårdsv. 2
137 56 TUNGELSTA

Annons:

Anlita städfirma i Tungelsta

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Tungelsta. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Tungelsta så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Tungelsta

I Tungelsta finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Tungelsta.

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här kan du lära dig mer om Tungelsta ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Tungelsta

I Tungelsta hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Tungelsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: