Veckostädning i Tumba

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Tumba. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Tumba samlade här. Om du bor i eller i närheten av Tumba och vill anlita någon som städar ditt hem i Tumba så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Tumba. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Tumba genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Tumba nedan.
Annons:

Veckostädning i Tumba

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Tumba.

Amfra Städservice
Passv. 1
147 53 TUMBA


Jenny B Städservice
Aspenv. 55
147 44 TUMBA


Sst, Systrarnas Städ Team AB
Passv. 13
147 53 TUMBA


Anna Lindgrens Städ & Service AB
Aspenv. 120
147 44 TUMBA


Magdalenas Städservice
Toppv. 5
147 54 Tumba


Akaal Import KB
Skäcklingev. 17
147 34 Tumba

Annons:

Anlita städfirma i Tumba

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Tumba. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Tumba så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Tumba

I Tumba finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tumba ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Tumba

I Tumba hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Tumba så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: