Veckostädning i Trångsund

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Trångsund. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Trångsund samlade här. Om du bor i eller i närheten av Trångsund och vill anlita någon som städar ditt hem i Trångsund så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Trångsund. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Trångsund genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Trångsund nedan.
Annons:

Veckostädning i Trångsund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Trångsund.

C & J Städservice
Tornslingan 22
142 61 TRÅNGSUND


Rent a Cleaner No:1
Gullrisdalen 9
142 64 Trångsund


V M Städpool AB
Vallmov. 3 B
142 63 TRÅNGSUND

Annons:

Anlita städfirma i Trångsund

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Trångsund. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Trångsund så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Trångsund

I Trångsund finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Här kan du lära dig mer om Trångsund ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Trångsund

I Trångsund hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Trångsund så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: