Veckostädning i Stockholm

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Stockholm. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Stockholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stockholm och vill anlita någon som städar ditt hem i Stockholm så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Stockholm. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Stockholm genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Stockholm nedan.
Annons:

Veckostädning i Stockholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Stockholm.

Wilke Städ
Holländarg. 18
111 60 STOCKHOLM


Veteranpoolen Stockholm City
Erik Dahlbergsg. 21
115 32 Stockholm

Annons:

Anlita städfirma i Stockholm

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Stockholm. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Stockholm så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stockholm ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Stockholm

I Stockholm hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Stockholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: