Veckostädning i Stenhamra

Annons:
Professionell och noggrann veckostädning i Stenhamra. Hitta alla städfirmor som utför städning av ditt hem i Stenhamra samlade här. Om du bor i eller i närheten av Stenhamra och vill anlita någon som städar ditt hem i Stenhamra så hittar du här de bästa veckostädarna som finns i Stenhamra. Veckostädning kommer i olika storlekar beroende på vad du vill ska städas där hemma samt beroende på hur lång tid det kommer ta och du kan nu få hjälp med detta i Stenhamra genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med veckostädning i Stenhamra nedan.
Annons:

Veckostädning i Stenhamra

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför veckostädning i Stenhamra.

Fugaziclean AB
Stockby Strand 11 B
179 62 Stenhamra

Annons:

Anlita städfirma i Stenhamra

Man vill ha sitt hem städat, något som man kanske inte har tid eller energi för själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med veckostädning i Stenhamra. Ifall du vill hitta ett bra städföretag i Stenhamra så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Städfakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det minst en aktiv firma som utför veckostädningar och nedan hittar du allmän information om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stenhamra ifall du vill veta om mer än bara veckostädning i Stenhamra

I Stenhamra hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en städfirma som utför veckostädning i Stenhamra så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra städfirmor i Stockholm.
Annons: